Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/vodha
"Vodha," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Vodha

EMRI LATINISHT
Sorbus aucuparia

Emërtime të tjera
rrush qeni, vadhëz e egër, vadhës zogkapëse, vadhë

Fotografia
Sorbus aucuparia kpjas 19082005 1. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sorbus_aucuparia_kpjas_19082005_1.jpg#/media/File:Sorbus_aucuparia_kpjas_19082005_1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/vodha
"Vodha," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016