Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/vjollca-tringjyr%c3%abshe
"Vjollca tringjyrëshe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Vjollca tringjyrëshe

EMRI LATINISHT
Viola tricolor

Emërtime të tjera
surratkë e egër, mëneshkë e egër, manushaqe, vjollcë, lulevjollcë

Fotografia
Viola tricolor by No machine-readable author provided. Tom.k assumed (based on copyright claims). – No machine-readable source provided. Own work assumed (based on copyright claims).. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Viola_tricolor.jpg#/media/File:Viola_tricolor.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/vjollca-tringjyr%c3%abshe
"Vjollca tringjyrëshe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016