Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/veronika-mjek%c3%absore
"Veronika mjekësore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Veronika mjekësore

EMRI LATINISHT
Veronica officinalis

Emërtime të tjera
lulemize mjeksore, çaj mali

Fotografia
Veronica officinalis 1168 by Walter Siegmund (talk) – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Veronica_officinalis_1168.JPG#/media/File:Veronica_officinalis_1168.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/veronika-mjek%c3%absore
"Veronika mjekësore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016