Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ushqerza-e-r%c3%abndomt%c3%ab
"Ushqerza e rëndomtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Ushqerza e rëndomtë

EMRI LATINISHT
Echium vulgare

Emërtime të tjera

Fotografia
EchiumVulgare-plant1-hr. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:EchiumVulgare-plant1-hr.jpg#/media/File:EchiumVulgare-plant1-hr.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ushqerza-e-r%c3%abndomt%c3%ab
"Ushqerza e rëndomtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016