Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ushojza-gjethedashter
"Ushojza gjethedashter," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Ushojza gjethedashter

EMRI LATINISHT
Carlina acanthifolia

Emërtime të tjera
Ushojza me gjëmba, pashtenë

Fotografia
Image-Carlina acanthifolia 0003. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Image-Carlina_acanthifolia_0003.jpg#/media/File:Image-Carlina_acanthifolia_0003.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ushojza-gjethedashter
"Ushojza gjethedashter," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016