Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/urthi
"Urthi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Urthi

EMRI LATINISHT
Hedera helix

Emërtime të tjera
bershlem, brushtull, hurthk, larth, lurth, urdhë, urdhëz

Fotografia
Ivy 55uf by Uwe H. Friese – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ivy_55uf.jpg#/media/File:Ivy_55uf.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/urthi
"Urthi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016