Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/trum%c3%abza
"Trumëza," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Trumëza

EMRI LATINISHT
Saturea hortensis

Emërtime të tjera
shtërmeni, trumza e kopshtit

Fotografia
Satureja hortensis bgiu by No machine-readable author provided. Bogdan assumed (based on copyright claims). – No machine-readable source provided. Own work assumed (based on copyright claims).. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Satureja_hortensis_bgiu.jpg#/media/File:Satureja_hortensis_bgiu.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/trum%c3%abza
"Trumëza," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016