Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/tropeoli
"Tropeoli," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Tropeoli

EMRI LATINISHT
Tropaeolum majus

Emërtime të tjera
trepolë e madhe, lule piperkë, lule¬pjepen, fonografikë

Fotografia
Tropaeolum majus BOGA by MurielBendel – Own work. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Tropaeolum_majus_BOGA.jpg#/media/File:Tropaeolum_majus_BOGA.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/tropeoli
"Tropeoli," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016