Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/tr%c3%abndelina-yzerlike
"Trëndelina yzerlike," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Trëndelina yzerlike

EMRI LATINISHT
Trigonella foenum graecum

Emërtime të tjera
grur qabeje, trëndelinë, kopër Greqie, yzerlik

Fotografia
By Yercaud-elango (Own work) [CC BY-SA 4.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/tr%c3%abndelina-yzerlike
"Trëndelina yzerlike," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016