Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/tr%c3%abndafili-qindflet%c3%absh
"Trëndafili qindfletësh," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Trëndafili qindfletësh

EMRI LATINISHT
Rosa centifolia

Emërtime të tjera
trandafil me 100 fletë, trëndafili gjethedushiku

Fotografia
Rosa centifolia 002 by Llez – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Rosa_centifolia_002.JPG#/media/File:Rosa_centifolia_002.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/tr%c3%abndafili-qindflet%c3%absh
"Trëndafili qindfletësh," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016