Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/tisi
"Tisi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Tisi

EMRI LATINISHT
Taxus boccata

Emërtime të tjera
dëllinja e butë, dyshe, tisë, vejnë, vejnë e kuqe

Fotografia
Taxus baccata 02 ies by Frank Vincentz – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Taxus_baccata_02_ies.jpg#/media/File:Taxus_baccata_02_ies.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/tisi
"Tisi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016