Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/thund%c3%abrmushka
"Thundërmushka," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Thundërmushka

EMRI LATINISHT
Tussilago farfara

Emërtime të tjera
thundërz, bar i petikajt, thunër

Fotografia
Tussilago farfara NRM by User:Aelwyn – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Tussilago_farfara_NRM.jpg#/media/File:Tussilago_farfara_NRM.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/thund%c3%abrmushka
"Thundërmushka," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016