Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/tatulla
"Tatulla," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Tatulla

EMRI LATINISHT
Datura stramonium

Emërtime të tjera
rreshull, eshak, plangjesë, lule buelli

Fotografia
By Jamesjhawkins (Own work) [CC0], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/tatulla
"Tatulla," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016