Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/t%c3%abrsh%c3%abra
"Tërshëra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Tërshëra

EMRI LATINISHT
Avena sativa

Emërtime të tjera
tërshanë, tërshërë

Fotografia
Avena sativa 003 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Avena_sativa_003.JPG#/media/File:Avena_sativa_003.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/t%c3%abrsh%c3%abra
"Tërshëra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016