Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/sy-th%c3%abll%c3%abze
"Sy thëllëze," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Sy thëllëze

EMRI LATINISHT
Adonis aestivalis

Emërtime të tjera

Fotografia
Adonis aestivalis eF. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Adonis_aestivalis_eF.jpg#/media/File:Adonis_aestivalis_eF.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/sy-th%c3%abll%c3%abze
"Sy thëllëze," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016