Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/suzami
"Suzami," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Suzami

EMRI LATINISHT
Sesamum indicum

Emërtime të tjera

Fotografia
Sesamum indicum fructus. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sesamum_indicum_fructus.jpg#/media/File:Sesamum_indicum_fructus.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/suzami
"Suzami," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016