Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/st%c3%abrkungulli
"Stërkungulli," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Stërkungulli

EMRI LATINISHT
Bryonia dioica

Emërtime të tjera
bar përudhës, rrush mace

Fotografia
Bryonia-dioica-03-VII-2007-11 by Botaurus – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Bryonia-dioica-03-VII-2007-11.jpg#/media/File:Bryonia-dioica-03-VII-2007-11.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/st%c3%abrkungulli
"Stërkungulli," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016