Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/sporisi-mjek%c3%absor
"Sporisi mjekësor," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Sporisi mjekësor

EMRI LATINISHT
Verbena officinalis

Emërtime të tjera
sporis, bar kshpnetke, lule mine

Fotografia
Verbena officinalis Dingli Cliffs Malta by Denis Barthel (talk) – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Verbena_officinalis_Dingli_Cliffs_Malta.jpg#/media/File:Verbena_officinalis_Dingli_Cliffs_Malta.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/sporisi-mjek%c3%absor
"Sporisi mjekësor," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016