Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/shpendra
"Shpendra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Shpendra

EMRI LATINISHT
Helleborus Odorus

Emërtime të tjera
kamfë, shpezë, taçe, penël

Fotografia
Helleborus odorus leaves by La la means I love you – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Helleborus_odorus_leaves.jpg#/media/File:Helleborus_odorus_leaves.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/shpendra
"Shpendra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016