Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/shpargulli-mjek%c3%absor
"Shpargulli mjekësor," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Shpargulli mjekësor

EMRI LATINISHT
Asparagus officinalis

Emërtime të tjera
ferrëbutë, pipe, fermi, shpargull, gjethemprehtë, aparenji

Fotografia
Asparagus officinalis 001 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Asparagus_officinalis_001.JPG#/media/File:Asparagus_officinalis_001.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/shpargulli-mjek%c3%absor
"Shpargulli mjekësor," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016