Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/shkumb%c3%abza-mjek%c3%absore
"Shkumbëza mjekësore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Shkumbëza mjekësore

EMRI LATINISHT
Saponaria officinalis

Emërtime të tjera
lute sapuni, bar shkumës, sapun breshke, bar spuni, sapun qyqeje, shkumbajkë

Fotografia
Saponaria officinalis Prague 2011 1 by Karelj – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Saponaria_officinalis_Prague_2011_1.jpg#/media/File:Saponaria_officinalis_Prague_2011_1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/shkumb%c3%abza-mjek%c3%absore
"Shkumbëza mjekësore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016