Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/shelgu-i-bardh%c3%ab
"Shelgu i bardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Shelgu i bardhë

EMRI LATINISHT
Salix alba

Emërtime të tjera
shelg, shelk, shelnjë, shel

Fotografia
Salix alba 004 by Willow – Own work. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Salix_alba_004.jpg#/media/File:Salix_alba_004.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/shelgu-i-bardh%c3%ab
"Shelgu i bardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016