Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/selvia
"Selvia," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Selvia

EMRI LATINISHT
Cupressus sempervirens

Emërtime të tjera
qiparis, qipras

Fotografia
Greece Symi. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Greece_Symi.jpg#/media/File:Greece_Symi.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/selvia
"Selvia," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016