Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/san%c3%abza
"Sanëza," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Sanëza

EMRI LATINISHT
Gentiana lutea

Emërtime të tjera
bar zemre, sancë, ksane, kërsanxë, raven, lincurë

Fotografia
Gentiana lutea DSCF1579 by Teun Spaans – I took this photo near Salvan. Licensed under CC BY 2.5 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Gentiana_lutea_DSCF1579.JPG#/media/File:Gentiana_lutea_DSCF1579.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/san%c3%abza
"Sanëza," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016