Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/rruthja-e-fushave
"Rruthja e fushave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Rruthja e fushave

EMRI LATINISHT
Anagallis arvensis

Emërtime të tjera
anagali i arës

Fotografia
Anagallis arvensis near Čičovický kamýk by Juandev – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Anagallis_arvensis_near_%C4%8Ci%C4%8Dovick%C3%BD_kam%C3%BDk.jpg#/media/File:Anagallis_arvensis_near_%C4%8Ci%C4%8Dovick%C3%BD_kam%C3%BDk.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/rruthja-e-fushave
"Rruthja e fushave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016