Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/rrodhja
"Rrodhja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Rrodhja

EMRI LATINISHT
Arctium lappa

Emërtime të tjera
llabuzhdë, hjeshkë

Fotografia
Arctium lappa02. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Arctium_lappa02.jpg#/media/File:Arctium_lappa02.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/rrodhja
"Rrodhja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016