Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/rigoni-i-zakonsh%c3%abm
"Rigoni i zakonshëm," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Rigoni i zakonshëm

EMRI LATINISHT
Origanum vulgare

Emërtime të tjera
çaj mali, rigon

Fotografia
ORIGANUM VULGARE – SANT JUST – IB-230 (Orenga) by Isidre blanc – Own work. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:ORIGANUM_VULGARE_-_SANT_JUST_-_IB-230_(Orenga).JPG#/media/File:ORIGANUM_VULGARE_-_SANT_JUST_-_IB-230_(Orenga).JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/rigoni-i-zakonsh%c3%abm
"Rigoni i zakonshëm," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016