Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/qum%c3%abshtorja
"Qumështorja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Qumështorja

EMRI LATINISHT
Euphorbia

Emërtime të tjera

(Kjo është një kategori e madhe bimësh)

Fotografia
Chamaesyce albomarginata 4 by Stan Shebs. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Chamaesyce_albomarginata_4.jpg#/media/File:Chamaesyce_albomarginata_4.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/qum%c3%abshtorja
"Qumështorja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016