Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/qepa
"Qepa," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Qepa

EMRI LATINISHT
Allium cepa

Emërtime të tjera

Fotografia
Field with onions by Rainer Haessner – Own work (self photographed). Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Field_with_onions.jpg#/media/File:Field_with_onions.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/qepa
"Qepa," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016