Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/poligonati-mjek%c3%absor
"Poligonati mjekësor," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Poligonati mjekësor

EMRI LATINISHT
Polygonatum odoratum

Emërtime të tjera
bar shite, bar gjase, bar i daljes së gjerë

Fotografia
Polygonatum odoratum2 by KENPEI – KENPEI’s photo. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Polygonatum_odoratum2.jpg#/media/File:Polygonatum_odoratum2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/poligonati-mjek%c3%absor
"Poligonati mjekësor," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016