Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/plepi-i-bardh%c3%ab
"Plepi i bardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Plepi i bardhë

EMRI LATINISHT
Populus alba

Emërtime të tjera
morinë, Plep dredhës

Fotografia
Populus alba 01 by la la means I love you – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Populus_alba_01.jpg#/media/File:Populus_alba_01.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/plepi-i-bardh%c3%ab
"Plepi i bardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016