Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pjer%c3%abza-alpine
"Pjerëza alpine," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Pjerëza alpine

EMRI LATINISHT
Rhamnus fallax Bois

Emërtime të tjera
Pjerëza

Fotografia
By Jan Eckstein (Own work) [CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pjer%c3%abza-alpine
"Pjerëza alpine," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016