Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pelini-i-r%c3%abndomt%c3%ab
"Pelini i rëndomtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Pelini i rëndomtë

EMRI LATINISHT
Artemisia vulgaris

Emërtime të tjera

Fotografia
Beifuss. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Beifuss.JPG#/media/File:Beifuss.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pelini-i-r%c3%abndomt%c3%ab
"Pelini i rëndomtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016