Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ngjit%c3%absja-e-v%c3%abrtet%c3%ab
"Ngjitësja e vërtetë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Ngjitësja e vërtetë

EMRI LATINISHT
Galium verum

Emërtime të tjera

Fotografia
GALIUM VERUM – MORROCURT – IB-713 (Herba dels talls) by Isidre blanc – Own work. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:GALIUM_VERUM_-_MORROCURT_-_IB-713_(Herba_dels_talls).JPG#/media/File:GALIUM_VERUM_-_MORROCURT_-_IB-713_(Herba_dels_talls).JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ngjit%c3%absja-e-v%c3%abrtet%c3%ab
"Ngjitësja e vërtetë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016