Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/nd%c3%abrgjishtja-fushore
"Ndërgjishtja fushore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Ndërgjishtja fushore

EMRI LATINISHT
Potentilla anserina

Emërtime të tjera
bar patash

Fotografia
Gaasemure02 by Bjoertvedt – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Gaasemure02.jpg#/media/File:Gaasemure02.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/nd%c3%abrgjishtja-fushore
"Ndërgjishtja fushore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016