Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/manaferra-e-kalt%c3%abr
"Manaferra e kaltër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Manaferra e kaltër

EMRI LATINISHT
Rubus caesius

Emërtime të tjera
brushtovatë, ferrë e kaltër, ferrë, logcë

Fotografia
Kratzbeeren by 4028mdk09 – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Kratzbeeren.JPG#/media/File:Kratzbeeren.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/manaferra-e-kalt%c3%abr
"Manaferra e kaltër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016