Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/m%c3%abllaga-pyjore
"Mëllaga pyjore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mëllaga pyjore

EMRI LATINISHT
Malva sylvestris

Emërtime të tjera
mëllagë, mëllagë e egër

Fotografia
Malva sylvestris mauritiana by Hardyplants – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Malva_sylvestris_mauritiana.JPG#/media/File:Malva_sylvestris_mauritiana.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/m%c3%abllaga-pyjore
"Mëllaga pyjore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016