Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/luleshurdha-mjek%c3%absore
"Luleshurdha mjekësore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Luleshurdha mjekësore

EMRI LATINISHT
Taraxacum officinale

Emërtime të tjera
lule gornari, lule dylli, lule tambli, syka, tambiacuar, bar tamli, qumështore, luleradhiqe

Fotografia
Dandelions by No machine-readable author provided. Artic assumed (based on copyright claims). – No machine-readable source provided. Own work assumed (based on copyright claims).. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Dandelions.jpg#/media/File:Dandelions.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/luleshurdha-mjek%c3%absore
"Luleshurdha mjekësore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016