Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/luleshtrydh%c3%ab
"Luleshtrydhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Luleshtrydhë

EMRI LATINISHT
Fragaria vesca

Emërtime të tjera
Dredhëza e malit, shtrydhës, luledredhë, gërthe, derdhe, dredhëzë, drethe e egër

Fotografia
Fraise des bois by Isabelle Nouvel – Own work. Licensed under CC0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Fraise_des_bois.jpg#/media/File:Fraise_des_bois.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/luleshtrydh%c3%ab
"Luleshtrydhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016