Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/luleshqerra
"Luleshqerra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Luleshqerra

EMRI LATINISHT
Bellis perennis

Emërtime të tjera
lute dele, bukurishte, lule kacidhe, lule buke, lule dhensh, lule dheshë

Fotografia
Bellis perennis Marburg 02 by Willow – Own work. Licensed under CC BY 2.5 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Bellis_perennis_Marburg_02.jpg#/media/File:Bellis_perennis_Marburg_02.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/luleshqerra
"Luleshqerra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016