Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/luleballsami-i-shpuar
"Luleballsami i shpuar," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Luleballsami i shpuar

EMRI LATINISHT
Hypericum perforatum

Emërtime të tjera
lule basani bar i të premit, lule maji, lule maji, lulja e gjakut

Fotografia
By C T Johansson (Own work) [CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/luleballsami-i-shpuar
"Luleballsami i shpuar," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016