Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lotzonja
"Lotzonja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Lotzonja

EMRI LATINISHT
Convallaria majalis

Emërtime të tjera
konvalare e majit, bar dregëze, bar i drekëzës

Fotografia
Convallaria majalis 0001 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Convallaria_majalis_0001.JPG#/media/File:Convallaria_majalis_0001.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lotzonja
"Lotzonja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016