Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/llapoi-hibrid
"Llapoi hibrid," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Llapoi hibrid

EMRI LATINISHT
Petasites hybridus

Emërtime të tjera
llapod hibrit, lepua, rapuh

Fotografia
Petasites hybridus 443719294 by Mark Robinson from Williton, UK – ID PleaseUploaded by bff. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Petasites_hybridus_443719294.jpg#/media/File:Petasites_hybridus_443719294.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/llapoi-hibrid
"Llapoi hibrid," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016