Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lakra
"Lakra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Lakra

EMRI LATINISHT
Brassica oleracea

Emërtime të tjera

Fotografia
Montréal Jardin botanique 582 (8213127039) by Alain Rouiller – Montréal Jardin botanique 582Uploaded by russavia. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Montr%C3%A9al_Jardin_botanique_582_(8213127039).jpg#/media/File:Montr%C3%A9al_Jardin_botanique_582_(8213127039).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lakra
"Lakra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016