Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/l%c3%abpjeta-e-thart%c3%ab
"Lëpjeta e thartë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Lëpjeta e thartë

EMRI LATINISHT
Rumex acetosa

Emërtime të tjera
lupjetë, lëpjetë bjeshke

Fotografia
Oseille by No machine-readable author provided. PRA assumed (based on copyright claims). – No machine-readable source provided. Own work assumed (based on copyright claims).. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Oseille.jpg#/media/File:Oseille.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/l%c3%abpjeta-e-thart%c3%ab
"Lëpjeta e thartë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016