Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kerri-bilbil
"Kerri bilbil," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kerri bilbil

EMRI LATINISHT

Serranus scriba

Emërtime të tjera
kerri mozaik, perka, peshk guri

Fotografia
Serranus scriba by Line1 by Liné1 – Picture taken with my IXUS 800 IS. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Serranus_scriba_by_Line1.jpg#/media/File:Serranus_scriba_by_Line1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kerri-bilbil
"Kerri bilbil," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016