Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kaliboba
"Kaliboba," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kaliboba

EMRI LATINISHT
Arnica montana

Emërtime të tjera
arnikë, vidhëz

Fotografia
ARNICA MONTANA – GENTO – IB-845 (Àrnica) by Isidre blanc – Own work. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:ARNICA_MONTANA_-_GENTO_-_IB-845_(%C3%80rnica).JPG#/media/File:ARNICA_MONTANA_-_GENTO_-_IB-845_(%C3%80rnica).JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kaliboba
"Kaliboba," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016