Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrpi
"Kërpi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërpi

EMRI LATINISHT
Cannabis sativa

Emërtime të tjera
kërpi

Fotografia
Cannabis 02 bgiu by No machine-readable author provided. Bogdan assumed (based on copyright claims). – No machine-readable source provided. Own work assumed (based on copyright claims).. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cannabis_02_bgiu.jpg#/media/File:Cannabis_02_bgiu.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrpi
"Kërpi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016