Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/jargavani
"Jargavani," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Jargavani

EMRI LATINISHT
Syringa vulgaris

Emërtime të tjera
argavan, arkivan, lila

Fotografia
Syringa vulgaris 003 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Syringa_vulgaris_003.JPG#/media/File:Syringa_vulgaris_003.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/jargavani
"Jargavani," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016