Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/jargavan-mali
"Jargavan mali," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Jargavan mali

EMRI LATINISHT
Daphne mezereum

Emërtime të tjera
shikakuq, ftue i egër, xerxela helmmbytëse

Fotografia
Daphne mezereum Austria Ferlach 2010 01 by Joadl – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Daphne_mezereum_Austria_Ferlach_2010_01.JPG#/media/File:Daphne_mezereum_Austria_Ferlach_2010_01.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/jargavan-mali
"Jargavan mali," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016